A Fizetési Pont szolgáltatás két, a legfrissebb piaci trendeknek megfelelő technikai eszközön alapul: a modern fizetési kártyákon levő chip kiterjesztett használatán, és a legkorszerűbbnek számító ún. intelligens POS-terminálok rendkívül széles körű hozzáférhetőségén.

Az Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. innovatív pénzforgalmi szolgáltató 2012 októberében alakult azzal a céllal, hogy készpénz-helyettesítő megoldásokat kínáljon a hazai piacon. Elsőként vezettünk be a piacon olyan pénzforgalmi szolgáltatásokat, mint a POS-terminálon történő kis összegű készpénzfelvétel vagy az átutalás.

Pályámon egy holland mentor indított el, aki komolyan vett és hitt bennem. Az üzleti sikerek mellett szeretném én is továbbadni tudásomat mentorként. Legújabb befektetésemet unokahúgommal, Szili-Török Adriennek közösen álmodtuk meg. Komolyan dolgozunk rajta, az év nagydobása 2023 végén bemutatásra is kerül. Adrienn ambíciózus és professzionális hozzáállása példaértékű a generációjában, nagy várakozásaink vannak az UniYou elindításával.

Befektetője és az Irányító testület, Board tagja voltam Magyarország egyik legnagyobb biotech vállalatának, a Solvonak.

Büszkeséggel tölt el Bérc projektre keresztelt kivitelező vállalkozásom, mely páratlan minőségben és kivételes lokációval adott otthont másoknak.