ÜZLEt

Személyes vezetői hitvallásom engedni, hogy minden munkavállaló megmutathassa tehetségét és gondolatait egy nagyobb ügy és az eredmények érdekében.
Az Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. 2012-ben azért jött létre, hogy innovatív készpénz-helyettesítő megoldásokkal segítsen a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak.
TOVÁBB
Az Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. 2012-ben azért jött létre, hogy innovatív készpénz-helyettesítő megoldásokkal segítsen a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak.
TOVÁBB
Az UniYou küldetése, hogy megreformálja a hazai iskolaszövetkezeti rendszert.
TOVÁBB

Fizetésipont

A Fizetési Pont szolgáltatása két, a legfrissebb piaci trendeknek megfelelő technikai eszközön alapul: a modern fizetési kártyákon levő chip kiterjesztett használatán, és a legkorszerűbbnek számító úgynevezett intelligens POS-terminálok rendkívül széles körű hozzáférhetőségén.

A kezdetekkor a víziónk az volt, hogy bárki számára hozzáférhetővé tegyük, a jó minőségű kártya elfogadó terminálokat. Úgy segítjük a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, hogy elérhetővé tesszük számukra is azokat a fizetési megoldásokat, amelyek nagyon sokáig csak a nagy vállalatok privilégiuma volt.

A vállalat filozófiája, egyben személyes vezetői hitvallásom is: engedni, hogy a Fizetési Pont minden munkavállalója megmutathassa tehetségét és gondolatait egy nagyobb ügy és az eredmények érdekében.

OFSZ.hu

Az Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. 2012-ben azért jött létre, hogy innovatív készpénz-helyettesítő megoldásokkal segítsen a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak. A mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint a lakossági ügyfelek kihívásaira egyaránt innovatív megoldást nyújtó O.F.SZ. Zrt. egyike a Magyarországon működő pénzforgalmi intézménynek.

Nem hitelezünk, nem gyűjtünk betéteket, és nem tartunk fenn költséges fiókhálózatot. Ellenben országszerte biztonságos, olcsó és szakértői készpénz-helyettesítő szolgáltatásokat nyújtunk vállalati partnereinknek és ügyfeleiknek.

Az OFSZ-nél fontos missziónk még, hogy Magyarországon is elérhető legyen a Revolut szintű ügyfélélmény. Erre pedig minden képességünk, tudásunk megvan. Így a cég 2012 óta az egyik legmegbízhatóbb innovatív pénzforgalmi partner.

UNIYOU

Pályámon egy holland mentor indított el, aki komolyan vett és hitt bennem. Az üzleti sikerek mellett szeretném én is továbbadni tudásomat mentorként. Legújabb befektetésemet unokahúgommal, Szili-Török Adriennel közösen álmodtuk meg. Komolyan dolgozunk rajta, az év nagydobása 2023 végén bemutatásra is kerül. Adrienn ambíciózus és professzionális hozzáállása példaértékű a generációjában, nagy várakozásaink vannak az UniYou elindításával.

Az UniYou küldetése, hogy megreformálja a hazai iskolaszövetkezeti rendszert. A startup ennek érdekében fejlesztett egy olyan applikációt, amellyel a diákok gyakorlatilag bármikor találhatnak maguknak munkát és minden adminisztrációt az appon keresztül bonyolíthatnak, a cégeknek pedig átlátható és modern webes felületet biztosít.